Политика за поверителност


Целта на тази Политика за защита на личните данни е да ви информираме какви лични данни събираме, как ги използваме, с кого можем да ги споделим, какви права и решения имате относно използването на вашите лични данни.


Данни за администратора

Семеен хотел "Лъки"

Сайт: http://hotel-lucky-bsl.com/

Адрес: гр.Бяла Слатина, ул.Хан Крум 56

Телефон: +359 885 368 520


Компетентен надзорен орган

Компетентен надзорен орган е Комисия за защита на личните данни, гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, интернет адрес www.cpdp.bg, тел. 02 915 3 518


Защо събираме личните данни и за какво ги използваме

Събираме лични данни с цел имплементиране на определени функционалности, анализ на трафика и посещаемостта на сайта.


Какви лични данни събираме от вас

Сайта не съхранява лични данни на свой сървър или бази данни, но ползва външни услуги, които използват и достъпват Ваши лични данни. Примерно Google Analytics достъпва Вашия IP адрес с цел анализ на посещенията.


Информация за трети страни партньори на уебсайта

С цел анализ на трафика и посещенията, използваме Google Analytics, който получава достъп до Вашия IP адрес и анализира Вашето поведение при престоя на уебстраницата.

Също така използваме услуги от Google Maps и YouTube, които също могат да достъпват ваши лични данни.


Сигурност на данните

Прилагаме всички адекватни мерки в защита на вашата лична информация и в никакъв случй не бихме допуснали компромис за тяхната сигурност.





Политика за „Бисквитките“



Какво представляват бисквитките

Бисквитките са малки текстови файлове, които се генерират при заявка от Вашия браузър към наш сървър и се съхраняват на устройството Ви. Всички бискчитки които се използват идват от трети страни, предоставящи определени услуги. Имената на доставчиците ще намерите по-долу в рездел Бисквитки на трети страни. Ние не използваме и не управляваме наши собствени бисквитки. Ако не искате да приемате бисквитки, можете да коригирате настройките на браузъра си. Имайте предвид, че без бисквитки част от сайта няма да работи и няма да имате достъп до всички негови функционалности.


Задължителни (есенциални) бисквитки

Задължителни бисквитки са тези който са свързани с потребителски сесии, разпознаване на потребители и подобни.


Бисквитки за ефективност и функционалност

С тези бисквитки събираме и информация за начина, по който нашите потребители използват услугите ни, така че да можем да подобрим нашия сайт и услуги и да извършваме пазарни проучвания. Ако решите да изтриете тези бисквитки, е възможно да разполагате с ограничена функционалност на нашите услуги.


Бисквитки на трети страни

Използваме и някои бисквитки на трети страни като част от нашите услуги. Тези бисквитки се управляват от съответните сайтове и не се контролират от нас. Можем да използваме и някои упълномощени трети страни, които да поставят бисквитки по време на посещенията Ви на нашите сайтове, за целите на услуги, които те осигуряват за нас.


В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.